Berkay Ateş / Berkay Ates Beyazperde Com

The latest tweets from ates_brky. 2013 yılında iki arkadaşı ile Tiyatro D22yi kuran.


Berkay Ates Grosse Gewicht Masse Alter Biographie Wiki

703k Followers 1129 Following 256 Posts - See Instagram photos and videos from Berkay Ateş atesberkay.

Berkay Ateş. Daha önce oynadığı dizi ve sinema filmleri gibi bir çok soru merak konusu olmuştur. Ateş anne tarafından Malatya baba tarafından ise aslen Ardahanlıdır. Psikolog Berkay Ateş Kadıköy Cognito Psikoloji.

2013 yılında iki arkadaşı ile Tiyatro D22yi kuran Ateş tiyatro oyunculuğu yönetmenliği ve oyun yazarlığı alanında çalışmalarını sürdürüyor. The fans of the. 1987 senesinde İstanbulda dünyaya gelen Berkay Ateşin çocukluk yılları Bakırköyde geçmiştir.

Berkay Ateş oyunculuğa ekranda Sessiz Fırtına beyazperdede Mavi Gözlü Dev ile başladı. Berkay Ateş Hangi Fenomen Diziye Transfer Oldu. Daha önceden Çukur dizisinde oynayan Berkay Ateş en son Alev Alev dizisinde yer almıştı.

Berkay Ateş oyunculuğa ekranda Sessiz Fırtına beyazperdede ise Mavi Gözlü Dev ile başladı. 1987li olan ve İstanbulda doğan sevilen oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olarak kariyerinin ilk ve en önemli adımını atmıştır. Berkay Ateş hangi fenomen diziye transfer oldu.

He is a Turkish actor much like Burak Ozcivit. Dizilerin aranan oyuncularından Berkay Ateş büyük bir ilgiyle izlenen diziye transfer oldu. 2013 senesinde başarı bursuyla okuduğu Psikoloji Lisans eğitimini fakülte ve bölüm dereceleriyle tamamladıktan sonra 2014 yılında burslu olarak İngilterede Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Master eğitimi almıştır.

Berkay Ates was born on February 19 1987 in Istanbul Turkey. Bir dönem İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümünde eğitim görmüştür. Berkay Ateş who we watched as Cengiz in the series Anne which was broadcast in the 2016-2017 season took the lead role in the TV series Alev Alev last season.

Hakkında ise aslen nereli. - Berkay Ateşin yazdığı ve oynadığı HakikatElbet Bir Gün isimli tiyatro oyunu 24 Eylül Cuma günü saat 2100da Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı Amfi Tiyatroda sanatseverlerle bir araya geliyor. The duo of Cansu Dere and Berkay Ateş met again in a TV series 4 years later.

Berkay Ateş 2018 yılında Çukur dizisinde canlandırdığı Çeto karakteri ile ekran severler tarafından tam not almıştır. Berkay Ateş 19 Şubat 1987 yılı İstanbul doğumlu tiyatrocu oyuncu ve tiyatro yazarıdır. He is an actor known for Frenzy 2015 Passed by Censor 2019 and Çukur 2017.

Vestel Venus ü keşfetmek için tıklayınhttpsbitly2VP9qAVSarı koltuğun bu haftaki konuğu Berkay Ateş. Karadayı Analar ve Anneler İstanbul Sokakları gibi dizilerde rol alan genç oyuncu Anne dizisindeki performansı ile geniş kitlelere ulaştı. Sarhoş anısı sorusuna Çukura düşme.

Trivia 5 He has amassed over 160000 followers on Instagram. Lise yıllarında Zeytinburnusporda profesyonel olarak futbol oynamıştır.


Berkay Ates Dort Gun Tarkan In Korumaligini Yaptim Ama Tarkan I Hic Gormedim


Berkay Ates Kimdir Berkay Ates Nereli Kac Yasinda Berkay Ates Boyu Kilosu Haberler


Berkay Ates Filmstarts De


Berkay Ates Ten Tarkan Itirafi Magazin Haberleri


Berkay Ates Kimdir


Berkay Ates Kimdir Alev Alev In Ozan I Berkay Ates Kac Yasinda Ve Nereli Takvim


Berkay Ates Ten Ilginc Tarkan Itirafi


Berkay Ates Zimpara Atmak Beni Sakinlestiriyor Magazin Haberleri Milliyet


Fabulamundi Playwriting Europe Berkay Ates


Berkay Ates Kimdir Berkay Ates Nereli Kac Yasinda Berkay Ates Boyu Kilosu Haberler


Berkay Ates Sadakatsiz De Hangi Rolu Canlandiracak Birsen Altuntas


Berkay Ates Beyazperde Com


Berkay Ates Filme Bio Und Listen Auf Mubi


Bild Zu Berkay Ates Bild Berkay Ates Filmstarts De


Frage An Die Madchen Findet Ihr Das Mahsun Berkay Ates Hubsch Ist Liebe Aussehen Schauspieler


Aras Bulut Iynemli Berkay Ates Gjithcka Turqishte Facebook


Berkay Ates Home Facebook


Cukur Un Mahsun U Sevgilisiyle Ilk Kez Temiz Magazin


Berkay Ates Biyografya

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url